Over ons

Gripfactory is ontstaan door een samenvoeging van een aantal ondernemingen. Ieder met zijn eigen specialisatie op het gebied van antislip. Hierdoor kunnen wij een oplossing leveren voor iedere ondergrond, direct vanaf de fabriek. Met onze jarenlange staat van dienst weten wij als geen ander wat wel en wat niet werkt op het gebied van het stroever maken van vloeren en trappen. De producten die wij bieden zijn door ons ontwikkeld of verbeterd en zijn allemaal uniek. Wij kunnen u dan ook als geen ander adviseren over de beste oplossing voor uw gladheidsprobleem. Op welk oppervlak dan ook. GripFactory werkt met verschillende productie locaties die ons brede assortiment exclusief voor ons maken. Wij kunnen hierdoor de scherpste tarieven bieden en specifieke aanpassingen aan het product voor uw toepassing zijn ook geen probleem.

De vijf zekerheden van GripFactory

  • Garantie. Bij ons kunt u rekenen op maximale garantie.

  • Veiligheid. Onze antislipoplossingen voldoen aan de strengste eisen.
  • Snelheid. Uw vloer of trap is na behandeling direct gebruiksklaar zonder stof of lawaai.

  • Onderhoudsvriendelijk. Behandelde vloeren en trappen zijn hygiĆ«nisch en zeer eenvoudig schoon te houden.

  • Prijs. Bij ons kunt u altijd rekenen op de scherpste prijs-/kwaliteitsverhouding.

De drie unieke garanties van GripFactory

  • Kennisgarantie. GripFactory heeft diepgaande kennis van haar producten en de toepassing ervan. Wij zijn op de hoogte van nationale en internationale wet- en regelgeving omtrent het veilig maken vloeren en trappen in alle sectoren. Hierdoor kunnen onze adviseurs u altijd het ideale advies geven. Gegarandeerd!
  • Keuzegarantie. Bij GripFactory heeft u keuze uit de meest uiteenlopende antislipoplossingen. Hierdoor kunnen we voor elke situatie en voor elke ondergrond het ideale antislipproduct leveren. Gegarandeerd!
  • Kwaliteitsgarantie. GripFactory levert uitsluitend antislipproducten met een hoge kwaliteit. We vinden namelijk dat u dag en nacht op onze kwaliteit moet kunnen vertrouwen. Om dat te garanderen, werken wij samen met de beste fabrikanten, hoogwaardige materialen en gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers. Daarom durven wij jarenlange garantie te geven. Gegarandeerd!