Beschrijving

Lodewijk Antislip korrelgrip is een transparante twee componenten polyurethaan watergedragen coating. De hechting op alle tegelvloeren o.a. op badkamervloeren is zeer goed. Ook is de hechting in plaatstalen- en acryl badkuipen en douchebakken uitstekend. Een antislip voorziening heeft normaal gesproken de eigenschap vuil en bacteriën aan te trekken. Korrelgrip heeft door de structuur van het oppervlak de unieke eigenschap dat vuil, vet en viezigheid geen kans krijgen om te hechten. De coating kan tevens met een remover verwijderd worden zonder de ondergrond aan te tasten. Om de levensduur te verlengen, adviseren wij het oppervlak, nadat het is voorzien van de coating, schoon te houden met Lodewijk Vloerreiniger. Dit is een zeepvrije ontvetter die de antislipwaardes in stand houdt.

Eigenschappen:

  • Uitstekende antislip kwaliteit
  • Transparant
  • Kras bestendig en slijtvast
  • De ondergrond wordt door de coating niet aangetast
  • Kan zonder de ondergrond te beschadigen weer verwijderd worden
  • Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen

Hoe werkt het?
Aanbrengen gaat zeer eenvoudig. Uiteraard zit in iedere verpakking een duidelijke gebruikershandleiding. Voor een optimale werking adviseren wij om de Lodewijk Korrelgrip minimaal 12 uur te laten uitharden.

  1. Grondige reiniging vloer
  2. Aanbrengen korrelcoating

Lodewijk Applicatieservice
Komt u er niet uit of bent u niet geheel tevreden over de werking? Neem dan contact op met de Servicedesk van Lodewijk Veiligheid en Comfort (0348-203000). Tegen een meerprijs kunt u Lodewijk Korrelgrip door een gecertificeerde applicateur laten aanbrengen.