Lodewijk Titaniumgrip – antislipbehandeling

Lodewijk Titaniumgrip is dé onzichtbare antislipoplossing tegen gladde en / of vochtige tegel vloeren, trappen en andere oppervlaktes. Lodewijk Titaniumgrip wordt zonder dieptereiniging direct aangebracht op de tegel. Na enkele minuten inwerken wordt deze geneutraliseerd met water waarna we alles droogmaken met een schrob-zuigmachine. Middels deze eenvoudige werkwijze kunnen we grote oppervlakten aan in relatief weinig tijd. De overlast wordt hiermee tot een minimum beperkt én u bespaart op de kosten.

Lodewijk Titaniumgrip is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Het product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Dit product kan overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel gasten, bezoekers en/of personeel worden toegepast.

Hoe werkt het?

De titaniummoleculen hechten zich in het oppervlakte van de tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Het systeem is uitermate geschikt voor keramische tegels, maar werkt ook op marmer en natuurstenen ondergronden. Door de unieke werkwijze (spray-spoel-klaar) zijn we sneller klaar (minder overlast) en bespaart u enorm op de kosten. Het werkt binnen 5 minuten en is direct beloopbaar. U krijgt hierbij maar liefst 5 jaar garantie, inclusief een certificaat met de officiële stroefheidswaarden van de vloer. Het product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Bovendien kan het product overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel klanten, bezoekers en/of personeel worden toegepast.

Voordelen

  • Werkt binnen 3-5 minuten
  • Direct beloopbaar na applicatie
  • Geen chemische dampen bij aanbrengen en daarna
  • Duurzaam (5 jaar garantie)
  • Onzichtbaar
  • Beschermt de tegel
  • Makkelijk in onderhoud
  • Uniek in Nederland
  • Aangebracht door echte specialisten

Geschikt voor

Keramische tegels. Natuursteen. Gepolijste tegels.

Technische gegevens

Titanium is een sterke grondstof die een duurzame bescherming biedt waardoor er geen 3 maar 5 jaar garantie op gegeven kan worden. Deze garantie geldt zowel voor een winkelcentrum waar tienduizenden mensen per dag overheen lopen als ook voor een badkamer na een eenmalige behandeling.

Appearance liquid
Active matter character anion not Ionic
Smell characteristic
Specific weight 1,012
Comply with the existing legislation on biodegradability and health technical regulations.

Toepassingsgebieden

Vraag nu de gratis brochure aan

Voor het aanvragen van nadere informatie over Lodewijk Titaniumgrip kunt u onderstaand formulier invullen. Eén van onze medewerkers zal de gevraagde informatie binnen twee werkdagen naar u toesturen.

Bedrijfsnaam

AanhefDe heermevrouw

Naam

Functie

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerkingen

Hoe bent u op onze site terechtgekomen?